-Çevre, İklim ve Sağlık için İşbirliği Projesi (ÇİSİP) kapsamında bir araya gelen STK ve kurumlar, ‘Pestisitler ve Sağlığa Etkileri’ raporunu yayınladı
Bir Cevap YazÇİSİP: Gıdalarda Pestisit Kokteyli Tehlikesi!


-Çevre, İklim ve Sağlık için İşbirliği Projesi (ÇİSİP) kapsamında bir araya gelen STK ve kurumlar, ‘Pestisitler ve Sağlığa Etkileri’ raporunu yayınladı
Bir Cevap YazBeykozlu iş makinesi tamir ustası Osman Alpaslan (58), mutfaklarda ayrı biriktirilen atık yağların işitme engelli ilçe sakinlerine umut olduğu “Sen De Bir Kulak Ver” Projesi’yle hem yeniden duyma sevinci yaşadı hem de işsiz kalmaktan da kurtuldu.
Çeşitli bilimsel araştırmaların ortaya koyduğu sonuca göre insanların yaklaşık yüzde 7’si her gün yemek borusunda yanma hissinden şikâyet ediyor.
Ergenlikte başlayan ve süren sorunlar kişilik bozukluğu olabilir, uzman uyarıyor.
Besin alerjileri, günümüzde giderek artan bir sağlık sorunu haline gelmeye başladı ve özellikle çocukların hayatını önemli ölçüde etkileyen bir tehdide dönüştü.
Markaların itibarlarının en hassas olduğu ve kamuoyu algısının hızla değişebildiği anlarda devreye giren hayati yönetim fonksiyonu Kriz İletişimidir. Peki, bir kurumun beklenmedik ve olumsuz olaylar...
